E2h

Miten voittamaan cravings epäterveellisiä elintarvikkeita

Elintarvikkeiden cravings ymmärretään fyysisiä ja henkisiä vastauksia aiheuttajia. Fyysinen koska ruoka cravings uskotaan olevan seurausta ravitsemukselliset puutteet. Kehon yleensä kaipaa, mitä se ei ole. Ja henkinen koska elintarvikkeiden cravings nähdään tulos mielenterveyden conditioning. Toisin sanoen, himo on vain mielentila. On cravings, jotka ovat fyysisesti hyödyllistä. Useimmat kertaa, mutta keho himoitsee varten epäterveellisten elintarvikkeiden. Ja tämä on ongelma alkaa tavallisesti. Onneksi on olemassa tapoja voittaa nämä epäterveellistä ruokaa cravings. Ja tässä joitakin niistä.

  • Hanki terveellisiä vaihtoehtoja. Jos olet himo jotain makeaa, älä tartu suklaapatukan, vaan löytää ruoka, joka on yhtä makea, mutta ei lataa sinua kaloreita ja rasvaa. Makeita hedelmiä tekee. Jos haluta kovasti suolaista ruokaa, tee sama asia. Tärkeintä tässä on huijata makuhermoja. Tyydytä maku cravings vaarantamatta terveyttäsi ja painon linjalla.
  • Vältä vuonna epäterveellisten elintarvikkeiden käytävällä, kun ostoksia. Jos teette päivittäistavarat ja se tapahtuu niin, että teidän mielihalut ovat uskomattoman voimakkaita, älä mene roskaruoka käytävällä. Jotkut ihmiset on tapana leikkii niiden cravings, menee paikkoihin, joissa niiden cravings saattavat riistäytyä käsistä, joten lopulta he päätyvät stashing niin monta junk elintarvikkeita kuin voivat. Vältä tämä, se on täysin järkevää.
  • Tee itse fyysisesti aktiivisia. Osallistuminen itsesi liikunnan voi siirtää huomion cravings. Hanki juoksumatolla. Kävely puistossa. Pyöräillä. Suorita. Sinun täytyy tehdä mielesi kiireinen kunnes cravings hiipua ja unohdat kaikki niistä. Muista kuitenkin, että mielihalut eivät helposti häviä, joten saatat joutua harjoittaa itseäsi enemmän häiriötekijöitä.
  • Osoite laukaista tilanteita ja muistoja. Joskus cravings tuomat tuttuja tilanteita ja muistoja, jotka liittyvät tiettyihin epäterveellisiä elintarvikkeita. Esimerkiksi ajo alas lapsuuden naapurustossa voi laukaista cravings jäätelöä tai elintarvikkeet, että te yleensä harrastanut aikana lapsuudessa. Vaikka on mahdotonta kokonaan välttää laukaista tilanteita ja muistoja, voit helposti torjua niitä. Voit esimerkiksi pakenevat tilannetta, kiireinen mielesi, tai muuttaa nykyistä toimintaa.
  • Ohjaus tunteita laukaisema mielihaluja. Oletko kuullut stressi syöminen? Kun olet henkisesti stressaantunut tuskainen, raivoissaan, ahdistunut, levoton, surullinen-your taipumus on kääntyä cravings mukavuutta. Ja enemmän tunnet kipua, enemmän haluat periksi cravings. Tunteet ovat vaikea hallita, mutta mielihalut eivät ole niin. Parasta, mitä voit tehdä on, jälleen, harhauttaa itseäsi. Tämä ei tarkoita välittämättä läsnäolon tunteita ja himoa, mutta se tarkoittaa kääntämällä toimintaan, joka voi ottaa mielesi pois cravings. Lopulta tunnet paljon paremmin tehdä kannattavaa toimintaa kuin hankinta lohtua epäterveellisiä elintarvikkeita.

Muista myös

Miten voittamaan cravings epäterveellisiä elintarvikkeita. Hanki terveellisiä vaihtoehtoja.
Miten voittamaan cravings epäterveellisiä elintarvikkeita. Hanki terveellisiä vaihtoehtoja.

Muista myös, ettei nälkää itse. Kun olet nälkää, verensokeri dramaattisesti putoaa, mikä sinusta heikkoa taistella cravings. Ja tiedät seuraus: heittäytyvät joka johtaa ahmiminen. Joten aina tehdä itse täynnä. Älä odota nälkää saapua ennen syömistä.