E2h

Miten ymmärtää terveyshyödyt suklaata

Teini-ikäisinä monet meistä tutustuivat yhteisen pidättäytymään äitimme: "Lopeta syöminen että roskaruoka! Se juuri menossa tekemään niitä näppylöitä pahempi!" Mutta viime aikoina, koko lääketieteellinen yhteisö näytti yhtenevät ajatus, että suklaa saattaa olla enemmän hyötyä kuin haittaa, kun kaikki. Oli Nestle takana kaikki uutisraportteja vai suklaa harjoittaa merkittävää terveydellistä hyötyä?

 1. Reach for tummaa suklaata. Voit vastata edelliseen kysymykseen, terveyshyödyt suklaata riippuu millaisia ​​suklaata syöt sekä määrää. Maitosuklaa on rasvaisempaa ja vähemmän terveellistä, koska se on enemmän maitotuotteita ja vähemmän kaakaota. Terveyshyödyt suklaata ovat kaikki sidottu kaakao, niin mene tummin baarissa voit löytää ja lukea.
 2. Autuaan kokemusta? Anandamidia, välittäjäaine löytyy suklaa, on osittain johdettu sanskritin sanasta "Bliss" ja miksi ei? Anandamidia voi laukaista lievän tuntemuksia ilo.
 3. Calm rauhallisuus. Suklaa sisältää tryptofaania, välttämätön aminohappo että me tavallisesti yhdistetään kiitospäivän kalkkuna (vaikka tryptofaani tasot Turkissa eivät ole korkeammat kuin kana). Tryptofaani on osoitettu keventää tunnelmaa, nopea rentoutumista ja auttaa saamaan ihmisiä nukkumaan. Tryptofaanin suklaa voi aiheuttaa aivojen vapauttamaan alhainen serotoniinin, joka edistää rauhallinen, niin kauan kuin se ei ole overabundant.
 4. Rakkaus. Olemme varmaan kaikki tietoisia yhteys suklaa ja rakkautta, he liittyvät paitsi viime lääketieteellistä tutkimusta, mutta myös vuosikymmenten dating rituaali. Kun suklaa sisältää pienen määrän fenyylietyyliamiini, joka on luonnollinen amfetamiinia, joka voi toimia seksuaalinen stimulantti, määrä on liian alhainen saamaan aikaan, että vaikutus. Osa yhteys voi yksinkertaisesti luottamista affiniteetti suklaa, ihmiset, jotka eivät pidä suklaasta (outoa vaikka se saattaakin tuntua, ne ovat olemassa) ei tunne kohonnut romanttinen halu saatuaan suklaata lahjaksi.
 5. Antioksidantit - kaikkein aineellisia terveyshyötyä suklaata vielä. Kaakao on runsaasti antioksidantteja. Joidenkin tutkimusten mukaan antioksidantti valtaa kaakaon kilpailijoita että vihreää teetä! Onko tämä totta, suklaa todellakin sisältää antioksidantteja, jotka saattavat estää haitalliset hapettumista LDL-kolesterolia.

  Miten ymmärtää terveyshyödyt suklaata. Reach for tummaa suklaata.
  Miten ymmärtää terveyshyödyt suklaata. Reach for tummaa suklaata.

  Ei vain sitä, mutta jotkut viittaavat siihen, että nämä flavonoidit saattavat myös auttaa ehkäisemään syöpä paksusuolen ja rinnat. Ratkaiseva faktoja suklaan syövän torjuntaan potentiaalia vaativat lisää tutkimusta. Siellä ei ole pulaa tutkimushankkeiden eikä pulaa halukas koehenkilö, joten pidä silmäsi auki uutisia suklaata.

Nyt poistaa joitakin myyttejä.

 • Suklaa on huono sinulle. Tämä on yksi niistä vaarallisia puolitotuuksia. Suklaa tulee enemmän roskaruokaa edelleen se harhautuu puhdas suklaa. Toisin sanoen, sitä tummempi se on, sitä parempi se on. Maitosuklaa on rasvaisempaa ja tuottaa paljon vähemmän antioksidantteja kuin tumma suklaa. Mutta ei väliä millaista suklaata syöt, sinun ei pitäisi syödä paljon.
 • Suklaa aiheuttaa aknea. Puhdas suklaa ei aiheuta aknea. Itse antioksidantit suklaa auttaa sinua saavuttamaan terveemmän ihon! Jälleen kerran, että maito sekoitetaan suklaa tekee suklaa rasvaisempaa, mikä voi johtaa greasier kasvot ja enemmän akne.
 • Suklaa voi aiheuttaa sydän-ongelmia. Monet pitävät suklaan olla lähde sydän-ongelmia, eikä mahdollinen tekijä sydän terveydelle. Osittain, suklaa velkaa sen huono maine tyydyttyneitä rasvoja. Vaikka tyydyttyneen rasvan ansaitsee maineensa määrin, millaisia ​​tyydyttyneen rasvan läsnä suklaa (steariinihappo) ei ole osoitettu nostavan kolesterolia verenkiertoon. Ei vain sitä, mutta suklaa on antioksidantteja, kuten edellä mainittiin, voi auttaa estämään hapettumista LDL-kolesterolia. Yhdistä että kyky pitää verihiutaleiden aktiivisuutta terveempiä tasolla, ja näyttää siltä, ​​että maltillinen suklaan kulutus voisi olla hyvä sydämesi jälkeen kaikki.

Suklaa on huono sinulle. Suklaa aiheuttaa aknea.
Suklaa on huono sinulle. Suklaa aiheuttaa aknea.

Kohtuullisuus ... että ja pimeys ovat kaksi tarvikkeet terveiden suklaan kulutus. Älä tee sitä liian maitomainen, ja älä syö sitä runsaalla! Monet tutkimustulokset perustuvat tasoon suklaan kulutus, joka olisi epäterveellistä osana ruokavaliota normaalin yksilön, toisin sanoen, on mahdollista, että koet juurikaan hyötyä suklaata kiinni kohtuullisesti. Kuitenkin kaikki hyödyt suklaata menetetään, jos tulet ylipainoinen kautta liikakulutusta korkea-kalori elintarvikkeet. Tulevaisuudessa diabeetikot voivat ottaa pillereitä valmistettu kaakaosta flavonoideja. Nyt voit olla varma, että piilossa omassa tumma suklaapatukka, on enemmän hyödyllisiä ravintoaineita kuin luulisi, ja vähemmän haitallisia ainesosia samoin.