E2h

Miten katumuspilleri teoksia

Katumuspilleri on eräänlainen hätä syntyvyyden kaikkein mieluiten ottanut päivän kuluttua suojaamattomasta yhdynnästä estää naista tulemasta raskaaksi. On myös joskus kutsutaan "päivä sen jälkeen, kun" pilleri. Sen ainesosat on yhtäläisyyksiä kuin ehkäisypillereitä, mutta ne ovat suurempia määriä. Jotkut aamuna pillerit sisältävät kahta hormonia - progestiinia ja estrogeenia, ja jotkut sisältävät vain yhden - levonorgestreelia. Nämä sisältävät levonorgestreeliä ovat myös yleisesti kutsutaan "Plan B" ja jotka saadaan naisten 17-vuotiaat ja yli ilman reseptiä useimmissa apteekeissa. Mornings jälkeen pillerit ei pidä sekoittaa mifepristonia (Mifeprex), joita yleisesti kutsutaan "abortti pilleri".

Katumuspilleri käsittää kaksi annosta tehdään mahdollisimman pian ja viimeistään 72 tunnin kuluessa suojaamattoman yhdynnän. Ymmärtää paremmin, miten tämä muoto jälkiehkäisyä teosten ja sen tehokkuutta, on parasta keskustella tietoa vaikutuksista sen ainesosat:

Miten katumuspilleri teoksia. Keltarauhashormonia.
Miten katumuspilleri teoksia. Keltarauhashormonia.

  1. Keltarauhashormonia. Tämä hormoni estää istutusta estämällä siittiöiden täyttää muna ja estämällä munasolun, joka on hedelmöitetty tarttumista kohdun seinämään.
  2. Estrogeenia. Tämä hormoni estää vapauttamista munien munasarjat, joka siten pysäyttää ovulaation.
  3. Levonorgestreeli. Se synteettistä keltarauhashormonia. Sitä käytetään hätä pillerit ja hoito kutsutaan "Yuzpe hoito" yhdessä estrogeenin, mutta sitä käytetään myös ilman yhdistelmä tai levonorgestreeliä ainoa menetelmä.

Tämä pilleri käytetään usein raiskaukset ja suunnittelemattomia yhdynnässä. Jos kondomi rikkoutuu tai luiskahtaa pois päältä teko itse, tämä pilleri käytetään myös menetelmää hätä syntyvyyden mahdollisimman pian vajaan 3 päivää myöhemmin. Jos nainen ei osu kahden tai useamman ehkäisypillereitä aikana kuukausittain, tämä voidaan myös käyttää raskauden ehkäisyyn. Yleisiä haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, oksentelu, väsymys, huimaus, vatsakipu, päänsärky ja kuukautiskierron muutokset. On todettu, että katumuspilleri on 80% tehoa raskauden ehkäisemiseksi mahdollisesti on aiheuttanut suojaamattoman yhdynnän jälkeen.

On olemassa useita tapoja estää raskauden eikä monet ihmiset

On olemassa useita tapoja estää raskauden eikä monet ihmiset, etenkin naiset, tietää tämän lomakkeen jälkiehkäisyä. Useimmat muotoja syntyvyyden ja perhesuunnittelu ovat tehokkaita ja ne on testattu, mutta paras tapa välttää raskauden johtuvat suunnittelemattomat yhdyntä on toimia mahdollisimman nopeasti. Siksi tieto on avain käsitellä kaikissa hätätilanteissa.

Voimme kaikki saada niin käärittynä tunne

On olemassa useita tapoja estää raskauden eikä monet ihmiset. Estrogeenia.
On olemassa useita tapoja estää raskauden eikä monet ihmiset. Estrogeenia.

Voimme kaikki saada niin käärittynä tunne, että olemme määrätietoisesti jättää käytännön näkökohta yhdynnän ja seuraukset yhden yön ja rento seksiä. Jotkut meistä ottaa seksiä niin kevyesti kuin se olisi kaikkein luonnollisin asia maailmassa, ja se luultavasti on, mutta mikä on luonnotonta, miten jotkut ihmiset ovat muuttaneet sen epäinhimillinen teko väkivaltaa. Ne uhrit, jotka ovat tunteneet voimattomuutta yön jälkeen ilman suostumusta yhdyntää on nyt valta pysäyttää edelleen vahinkoa heidän elämäänsä. Jokaisen olisi tiedotettava tehokkuutta "hätä pilleri", niin voimme kaikki olla valta valita lisääntymään.