E2h

Miten paranemista SITZ kylpy

Istuen on kasvava luettelo terveyshyötyjä että monet ihmiset voivat nauttia ja käyttää tuntea paremmin. Luonteeltaan kantansa, istuu auttaa kehon verenkierrossa ja väsyneitä jalkoja helpompaa, helpottaa painetta tasapainottaa kehon ja yleistä se antaa kehon hyvä levätä jatkuvassa liikkeessä. Mutta tiesitkö, että hyvät edut Istunto voidaan edelleen tehostaa ja antaa sinulle enemmän terveyttä apua? Tämä laajennettu terveys hyvyys on muodossa kylpy - parantavaa SITZ kylpy.

  • Paraneminen SITZ kylpy on eräänlainen kylpy jossa istut kylpyamme täynnä kuumaa vettä, ajatus tässä on liota teidän pohja ja jalat kuumalla vedellä parantaa niitä. Sekä lääkäreiden ja vaihtoehtoisen lääketieteen ammattilaisten keskuudessa suositella tätä hoitoa episiotomies koska lapsen syntymästä, sukuelinten halkeamia, anaali halkeamia ja peräpukamat. Tuolloin SITZ kylpyammeet ovat saatavilla vain sairaaloissa ja joissakin lääkäriasemilla, mutta hyvä asia on, voit nyt ottaa SITZ kylpy kotona. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten tehdä paranemista SITZ kylpy.
  • Pidä hana. Ennen otat hyvyyteen parantumisen SITZ kylpy sinun täytyy valmistautua tarvittavat laitteet. Joten tee lista. Tässä ovat asioita, joita tarvitset: suuri matala muovinen astia, jotkut Epsomsuola, kuumaa vettä, jotkut huopia ja tietenkin pyyhkeitä. Oikeilla varusteilla tunnet aivan hetkessä.
  • Kasta oikeaan paikkaan. Et vain notkahdus ja ottaa kylpy tahansa reikään. Sinun pitäisi saada iso kulho. Ostaa, jos sinulla ei ole yksi kotona. Kulhon tulisi olla vähintään 8 tuumaa syvä. Huomioi, kulho on istunnon liota pohjaan eikä koko jalat. Kun sinulla on oikeus kulhoon, laita se kylpyamme kun aiot käyttää sitä. Voit myös sijoittaa sen pyyhkeet. Varmista vain ettet läikytä vettä lattialle.
  • Täytä sen sisään kulho olisi nyt täytetty vedellä. Laita kolmasosa täynnä vettä. Veden tulee olla keskivahva. Mittaa veden lämpötila kyynärpää. Kätesi sietävät lämpöä, joten se ei ole hyvä barometri veden lämpötilaa. Sitten laittaa neljäsosa kupin salainen ainesosa - Epsomsuola. Lääkärin hyväksyntää saatetaan tarvita ottamassa Epsomsuola. Kun lääkäri hyväksyy kaiken, sekoitetaan veden ja Epsomsuola kunnes suola on kokonaan liuennut.
  • Pyyhkeet ja huopia pelastus. Nyt istuu kylvyssä. Ja pysy hiljaa 10 minuuttia tai jopa 20 minuuttia. Niin, kunnes vesi jäähtyy. Pyyhkeet ja peitot hoitaa laskemassa vettä tai kannet kun tulee kylmä. Pidä uiminen kunnes tunnet olosi paremmaksi. Aina tehdä asioita maltillisesti, jos SITZ kylpy ei toimi sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa.


Miten paranemista SITZ kylpy. Paraneminen SITZ kylpy on eräänlainen kylpy jossa istut kylpyamme täynnä kuumaa vettä, ajatus tässä on liota teidän pohja ja jalat kuumalla vedellä parantaa niitä.
Miten paranemista SITZ kylpy. Paraneminen SITZ kylpy on eräänlainen kylpy jossa istut kylpyamme täynnä kuumaa vettä, ajatus tässä on liota teidän pohja ja jalat kuumalla vedellä parantaa niitä.

SITZ kylpy on yksinkertainen ja silti onnistunut tapa tarjota helpotusta vaivaa lähellä pohjaa. Joten mene saada tarvittavat asiat, jotta voit pulahtaa heti tarvitset SITZ kylpy.