E2h

Mitkä ovat kotiin korjaustoimenpiteitä varten turvotus

Jos vatsa on turvonnut ja tunnet kipua ja kireys sitä

Jos vatsa on turvonnut ja tunnet kipua ja kireys sitä, saatat olla turvonnut olo. Turvotus on yksi yleisimmistä maha-suolikanavan häiriöt, ja se voi johtua useista tekijöistä. Ensinnäkin se voi olla oire ummetus. Toinen mahdollinen syy on kertyminen mahaan, ja jälleen on leviämisen bakteereja suolistossa. Lisäksi, turvotus voi myös olla oire enemmän vakavia terveydellisiä olosuhteet, kuten ärtyvän suolen oireyhtymä, läsnäolo munasarjakystat, ja vatsan tuumoreissa. Jos sinusta tuntuu, että olet melkein aina turvonnut olo, on tärkeää, että keskustelet lääkärin selvittää, onko taustalla lääketieteellisiä kysymyksiä, jotka on ratkaistava heti.

Jos turvotus on aiheuttanut liian paljon ilmavaivoja, ummetusta tai bakteereja suolistossa, kuluttaa hyödyllistä ruoka on paras vastaus ongelmaan. Seuraavassa muutamia tapoja, että voisit korjata tilasi:

Kuluttavat probioottisia elintarvikkeita. Jos tärkein syy teidän turvotus on leviämisen haitalliset bakteerit suolistosta, voit tehdä kehon hyvää kuluttamalla probioottisia elintarvikkeita. Probiootti elintarvikkeet auttaa täydentää hyviä bakteereja esiintyy luonnollisesti meidän suolistossa. Samalla, ne auttavat myös pysäyttää kasvun haitallisten mikro-organismien (kuten hiivat ja loiset), ja ne voivat palauttaa normaali suolen toimintaa. Voit nähdä myönteisiä vaikutuksia näiden probioottien elintarvikkeiden, on tärkeää, että te kuluttaa niitä säännöllisesti ja suuria määriä.

Mitkä ovat joitakin esimerkkejä tästä probioottien ruokaa

Mitkä ovat kotiin korjaustoimenpiteitä varten turvotus. Kuluttavat probioottisia elintarvikkeita.
Mitkä ovat kotiin korjaustoimenpiteitä varten turvotus. Kuluttavat probioottisia elintarvikkeita.

Mitkä ovat joitakin esimerkkejä tästä probioottien ruokaa? On olemassa monia yhteisiä ja kaupallisesti saatavilla ruokaa, jotka väittävät antaa probiootit, kuten erimerkkisiä jogurtti, vilja, kaura, maitotuotteet ja mysliä baareja. Probiootit ovat saatavilla myös ravintolisiä ja kapselin muodossa.

Juo luonnollinen

Juo luonnollinen, rauhoittava teetä. Lämmin yrttitee on todettu rauhoittaa vatsaa ja vatsa. Jotkut teetä voisit kokeilla sisältää kamomilla teetä, piparminttu, fenkoli ja inkivääri. Tämä on erityisen suositeltavaa, jos syy teidän turvotus on kertymistä kaasujen teidän suolistossa.

Kuluttaa enemmän kuitua. Jos tärkein syy teidän turvotus on ummetus, on suositeltavaa, että lisäät kuitua ruokavalioosi. Tämä auttaa edistämään säännöllistä suolen ja se auttaa näin huuhtele pois toksiineja, jotka ovat kertyneet kehon. Luonnollinen kuidun lähteitä ovat hedelmät ja vihannekset, vehnää ja kauraa.

Vältä pitkälle jalostettuja elintarvikkeita. Elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti puhdistettua sokeria ja tyydyttyneitä rasvoja edistää raskaus tuntuu vatsassa. Muita syyllisiä ovat kahvi ja hiilihappoa juomia ja juomia.

Jos vatsa on turvonnut ja tunnet kipua ja kireys sitä. Juo luonnollinen, rauhoittava teetä.
Jos vatsa on turvonnut ja tunnet kipua ja kireys sitä. Juo luonnollinen, rauhoittava teetä.

Röyhtäyttää. Röyhtäily tai röyhtäily on kehon luonnollinen reaktio, kun on liikaa kaasua mahassa. Röyhtäily auttaa poistamaan liikaa kaasua ja voivat myös lievittää turvotusta.

Siellä on se! Nämä ovat vain yksinkertaisia ​​asioita

Siellä on se! Nämä ovat vain yksinkertaisia ​​asioita, jos haluat korjata teidän turvotus. Muista, tärkeintä on keskittyä elää terveellistä elämäntapaa, ja haluat pystyä parantamaan monia terveyttä sen mukana. Onnea!