E2h

Overcome klaustrofobia: hoito ahdistusta ja paniikkikohtauksia

Lue, miten voit lakata olemasta klaustrofobinen

Kaksi tunnetuimmista diagnosoidulta pelot ovat klaustrofobia ja arachnophobia. Mutta kun Arachnophobia oli elokuvan nimeltään se, klaustrofobia velkaa sen maine vain yksinkertainen tosiasia, että monet ihmiset kärsivät siitä. Fobia vaihtelee suuresti sen vakavuuden, jotkut tuntevat kuin heikentävä tunne levottomuutta, mutta kaikkein vakavimmat tapaukset, pelko estää ihmisiä tarvittavat toimet elämän. Vaikka saatat olla peloissaan kohdata ahdistuneisuushäiriö, voit varmasti voittaa klaustrofobia. Näin voit lakata olemasta klaustrofobinen.

 1. Ymmärrä pelko. Claustrophobia on ahdistuneisuushäiriö, joissa henkilö kokemuksia pelkäävät ahtaissa paikoissa. Useimmat ihmiset pitävät klaustrofobia olla pelko pienissä paikoissa itse, mutta monet claustrophobes kuvaavat niiden pelko olevan enemmän tuloksena on havaittu, kyvyttömyys karata. Tämä on ehkä yksi syy, miksi monet claustrophobes voi selviytyä erityisesti huoneeseen kunnes joku sulkee oven.
  • Klaustrofobia voi kehittyä, koska aiempien kokemusten perusteella. Esimerkiksi minun työtoveri veljet lukittu hänet ruokapankin kun hän oli hyvin nuori, mutta ei löytänyt avaimen oven uudestaan. Vaikka kokemus oli jokseenkin traumaattinen, se ei aiheuta hänen kehittyä klaustrofobia. Kuitenkin muita samanlaisia ​​kokemuksia eivät kärsi pelon seurauksena.
  • Koska suljettiin tiukka paikalla kun kokee paniikkikohtaus voi johtaa henkilö yhdistää paikkaan paniikkia. Ne, jotka kärsivät paniikkikohtauksia usein kehittää klaustrofobia koska tämä valta yhdistys. Näille ihmisille, pelkoa ottaa toisen paniikkikohtaus on kenties keskeinen heidän klaustrofobia kuin perustavanlaatuinen pelko todellinen pieneen tilaan.
  • Toiset kehittävät klaustrofobia seurauksena rakastettu auktoriteetti (kuten emoyritys), joka myös kärsi pelosta.

  Mutta riippumatta alkuperästä klaustrofobia, kukaan ei syntynyt tämän pelon, se on oppinut. Hyvä uutinen on, että oppi pelko voi olla un-oppia samoin.

 2. Tavallisia oireita klaustrofobia ovat tyypillisiä paniikkikohtaus.
  • Havaittavissa levottomuutta.
  • Kohonnut sydämen lyöntitiheys ja myöhemmin nopeudesta hengitys.
  • Tiukka tunne rinnassa.
  • Hyperventilaatio.
  • Hikoilu.
  • Pahoinvointi.
  • Wooziness tai pyörtyminen.
 3. Puhu terapeutin kanssa. Nämä ammattilaiset voivat opastaa sinua voittamaan pelkosi paljon parempi kuin mikään artikkeli. Heidän asiantuntemuksensa ja neuvoja auttaa sinua ratkaisemaan seuraavat ahdistusta hoidon strategioita. Vaikka saatat olla haluttomia maksamaan laskuja, ammatillista apua kannattaa kustannuksella, jos sen avulla voit toimia täysin ja mukavasti yhteiskunnassa.
 4. Tulvat. Tämä hoito menetelmässä tarkoituksellinen altistus mitä pelottaa sinua. Klaustrofobia on irrationaalinen pelko, että vaara on havaittu, mutta ei todella läsnä. Tarkoituksellisesta altistuminen pelottavasta ehdot, joilla ei ole haitallista vaikutusta voi auttaa claustrophobe tulla toimeen sen kanssa, että vaara on vain havaittu ja pelon vuoksi tarpeeton.
 5. Aloita torjuminen pelkosi alueilla, jotka eivät ole liian stimuloivaa muilla tavoilla. Stressiä asetukset voi nostaa ahdistusta tasoilla, vaikka et ole klaustrofobinen. Kun olet kohtaavat suljetussa tilassa ja nousi vahingoittumattomana, sinun tulee yksi iso askel lähemmäksi voittaa paniikkikohtauksia klaustrofobia.
 6. Kohdista koettu laukaisee pelkosi nimenomaan. Olemassa monia erilaisia ​​erityisiä laukaisee jotka kehottavat klaustrofobinen episodi. Joillekin se on hissin oven sulkee, toisille huone ilman ikkunaa. Toiset on tapahduttava oven pysyäkseen huoneessa, sisempi syvyyksiin huone on out of bounds. Joitakin claustrophobes ei voi rakentaa rohkeutta ajaa päivällä tai ruuhka-aikana, koska on mahdollista, että he ovat jumissa autoissaan pitkiä aikoja. Kuvitella teidän pahin klaustrofobinen skenaario, ja sitten työskennellä jopa se teidän tulvien hoitoa.
 7. Opi rentoutumista tekniikoita. Tähän hoitoon ahdistuneisuuden kuuluu syvä hengitys, visualisointi ja muut meditaatio harjoituksia voi olla voimakkaita aseita vastaan ​​paniikkia. (Opi meditoimaan ja lievittää stressiä täällä.) tottua tietty rentoutumista menetelmä hoidon paniikkikohtaukset ja sitten vähitellen altistaa itsesi klaustrofobinen asetusta.
 8. Kognitiivinen käyttäytymisterapia (CBT). Kognitiivinen käyttäytymisterapia on psykoterapian muoto jossa potilas oppii tunnistamaan ajatella voimana tunteita ja toimintaa. Vaikka kolme ruokkivat toisiaan, ajatus olisi hallitseva jäsen trio. Siksi voittaa klaustrofobia tulee asian jonka järkevän ajatuksia vaihtaa negatiivisia ajatuksia tällä hetkellä saa meidät tuntemaan tarpeetonta pelkoa.
 9. Opi esimerkkien. Koska se on yhteinen, mutta hallittavissa häiriö, voit saada inspiraatiota ja voimaa, jotka ovat voittaneet pelkonsa jo. Paikallisissa tukiryhmiä, voit kuulla tilit ihmisiä kuin sinä, jotka ovat saaneet menestystä ja takaiskuja. Olkoon nämä kokemukset opastaa ja vahvistaa sinua kuin yrität voittaa pelon itse.
 10. Beetasalpaajat ja ahdistuneisuutta lääkitys. Jos paniikkia (tai ennakointi paniikki) heikentää ahdistusta hoitoja, lääkäri voi määrätä konjunktiivinen käyttö beetasalpaajien tai ahdistuneisuutta lääkitys. Jos nämä lääkkeet auttavat sinua tunnistamaan, että mitään vahinkoa tulee teille olemalla suljetussa tilassa, niin niiden käyttö on kannattavaa.
 11. Hypnoosi vaihtoehtona hoito ahdistuneisuus häiriöt. Monet claustrophobes eivät halua tehdä mitään lääkitystä hoidettaessa ahdistuneisuushäiriö. Heille hypnoosi voi tarjota maltillinen, rento valtio tarpeen kohdata ja voittaa heidän klaustrofobia.

Overcome klaustrofobia: hoito ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Puhu terapeutin kanssa.
Overcome klaustrofobia: hoito ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Puhu terapeutin kanssa.

Kukaan kasvaessa tottunut ahdistuneisuushäiriö, joka häiritsee niin paljon jokapäiväistä elämää, mutta jotkut kasvavat lannistunut ja todeta, että niiden pelko on ylitsepääsemätön. Voit voittaa klaustrofobia. Rikosyritysten ja tukea ystävien, perheen ja muiden claustrophobes paikkakunnalla kuin voit tutustua ja sitoutua hoitovaihtoehtoja, laittaa sinut tiellä kohti täydellinen toipuminen.