E2h

Saat apua voittamisessa kokaiiniriippuvuuteen: faktoja kokaiinia

Check out joitakin näistä huumeriippuvuuden hoitovaihtoehtoja

Yhä useammat Euroopan nuorisoalan periksi harhakäsitys, että on turvallinen taso kokaiinin käytön. Monet, jotka tuntevat uteliaisuutta tai paine kokeilla huumeiden virkistyskäytön eivät ymmärrä, kuinka nopeasti niiden kokeilu voi muuttua täysimittaiseksi riippuvuus, vaarantavat terveyttä ja suistuminen muuten tuottavaa elämää.

Saat apua voittamisessa kokaiiniriippuvuuteen: faktoja kokaiinia. Älä yritä auttaa sisällä huumeiden käytön.
Saat apua voittamisessa kokaiiniriippuvuuteen: faktoja kokaiinia. Älä yritä auttaa sisällä huumeiden käytön.

Jos olet käyttänyt kokaiinia, saatat olla oikeutetusti huolissaan, että virkistyskäyttö on muuttumassa riippuvuuden. On tärkeää, että tiedät faktoja kokaiinin käytöstä. Jos jokin näistä lausunnoista voitaisiin soveltaa sinua, ota huomioon mahdollisuutta, että olette kehittäneet potentiaalisesti hengenvaarallisia riippuvuuden ja hakea apua paikalliselta huumeiden ohjaajat ja yhteisön kuntoutusta resursseja. Tässä mitä etsiä kertoa, jos tarvitset apua:

 • Käytät enemmän kokaiinia kuin alunperin suunniteltiin.
 • Olet laajeni koko suunnitellun annoksia.
 • Odotusarvo käyttää huumeita täyttää sinut jännitystä, melkein kuin suuri itsessään.
 • Sen käyttö häiritsee tarvittavat osat päivittäistä elämää (työ, koulu, sosiaalinen elämä, perhe-elämä).
 • Se luo taloudellista rasitusta tai heikentää teidän taloudellinen vakaus.
 • Koet fyysisiä oireita riippuvuutta, kuten jatkuvasti nuha, hengitystieongelmista, nopea sydämen syke, jne. (Lisätietoja fyysisiä oireita, ota meidän artikkeli, miten tunnistaa Kokaiini Addiction).
 • Valehtelit kuinka paljon käytät.
 • Voit tuntea, että ihmiset ovat yhä tietoisia tottumukset.
 • Perhe tai ystävät ovat lähestyneet sinua ja olet kiisti, että sinulla on riippuvuus.
 • Käyttö johtaa tunteita masennuksen tai syyllisyyden.
 • Sinulla on taipumus käyttää jopa kaikki kokaiinia binges.
 • Olet joskus tuntuu elämäsi on pois sinun hallinnassasi. Toivot (kuitenkin hetkellisesti) että olisit koskaan kokeillut sitä.
 • Ajatuksesi jatkuvasti palata huumeiden jälkeen loppuu siihen.

Ystävät ja perhe, jotka epäilevät, että rakkaasi on tullut riippuvaiseksi kasvot paitsi suurta tuskaa, mutta myös vaikea haaste edistää heidän rakkaansa rikosyritysten hallita elämää vielä kerran. Se on usein uskomattoman vaikea vakuuttaa addikti, että hän on todella riippuvainen ja tarvitsee hoitoa. Yleensä henkilön on oltava valmis myöntämään riippuvuuden ennen kuin teet mitään edistystä kohti quittin. Näin voit auttaa:

 1. Älä yritä auttaa sisällä huumeiden käytön. Käyttäneensä kokaiinia hänen, edes kerran, ei ole vain vaarallista terveydelle, mutta myös ei auta sinua saamaan mitään uskottavuutta rakkaasi. Kun yrittää suostutella häntä hakemaan apua, säilyttää asema henkilölle, joka ei käytä huumeita. Tee itsellesi että esimerkki siitä, mitä hän voi jälleen olla, jos hän voittaa riippuvuuden.
 2. Rohkaise häntä etsimään apua. Getting ammatillinen hoito on parasta addikti. Rakkaasi kuntoutus prosessi voi olla täynnä pelkoja, että tavalliset onnellisuus on tullut mahdottomaksi. Väärinkäyttäjien hoito ovat erittäin alttiita uusiutumisen, mutta rakkaasi täytyy löytää apua.
 3. Älä keskity käyttäytymiseen. Jos yrität tehdä rakkaasi häpeissään käyttäytymistä, teidän ponnisteluja luultavasti tapasi kauna kuin yhteistyö. Muista, että hän todennäköisesti tunsi häpeää ja masentunut hänen käytös jo. Keskity sen sijaan monia tapoja, kokaiini tuhoaa tervettä elämää, ja jatkuvasti muistuttaa häntä siitä, että on olemassa ratkaisuja.
 4. Interventio. Tulokset interventioiden sekoitetaan. Joskus suuri joukko rakkaansa yhdessä voi vakuuttaa addikti ryhtymään tarvittaviin toimiin lopettaa. Kuitenkaan hän ei saa tuntuu et tekee tuomiota tai käyttää minkäänlaista uhkailua. Se on vain luonnollista, että joku tulee puolustuskannalle, kun hän tuntuu kaikki hänen ystävänsä Kytkettävä ylös häneen. Mutta tietäen kuinka monet ihmiset rakastavat voit todella innostaa sinua tekemään muutoksia elämässäsi. Kun interventiot onnistuvat, he velkaa niiden menestystä suunnaton rakkauden ja hyviä aikomuksia että kaikki on jo kärsijä.
 5. Edelleen positiivisia. Älä koskaan epärealistisia niin voit tarjota tukea toipuva addikti. Kuittaa haasteisiin, mutta aina korostaa ja kehua onnistumisista, ei väliä kuinka pieni.

Olitpa kamppailee oman väärinkäyttö tai auttaa rakkaansa kohdata ja voittaa riippuvuutensa, hoito ja rakastava tukea on runsaasti saatavilla ja ne ovat yhdessä, aseita, jotka voidaan ratkaista tämä kauhea ongelma.